Ju fler kockar desto sämre soppa

På bilden är det ju bara två kockar, Appe och grannen Evangelos men oj så många kockar som varje dag kommit hit och lämnat tips om hur man bygger en "carport". Ett herrans skrikande och gestikulerande att gör så och inte så. Nu är i alla fall taket på och om det är snyggt kan ju diskuteras. Det är inte lätt när man själv inte är kunnig så det är bara att acceptera att "byggmästaren" byggt efter bästa förmåga. Hade Lasse och Jan varit här så hade det nog sett annorlunda ut. Evangelos är så nervös inför "svenskarnas" ankomst, om bygget ska godkännas eller inte. I vilket fall som helst så fick jag, efter mycket tjabbande, bestämma att stolparna skulle målas svarta. De andra besserwissarna tyckte de skulle målas röda men både Appe och jag protesterade. Nu återstår en del småjobb, att måla väggen, städa undan allt skräp, bl a ett hundratal cigarrettfimpar, tvätta fönsterluckor och putsa fönster. Appe säger: Aldrig mer låter jag nån grek utföra jobb åt mig. Det som är jobbigt att bo i en liten by är att här har ju folk inte annat för sig om att skvallra, ljuga och prata skit. Så gott som alla i byn vet nu att Evangelos varit här och byggt en, som vi kallar det, carport. Spekulationerna är många om hur mycket Evangelos fick betalt för jobbet, hur mycket materialet kostade o s v. En säger så och en annan säger så. Enligt ryktena som nått oss så stämmer ingenting.

Nu har vi i alla fall plats att ställa vår bil under taket och kommande hyrbil får också plats. Dessutom ska vi där lägga parasoller, solstolar och andra grejer som vi har på altanen. Om jag sen lyckas få bort de där dj-a svalorna så blir det riktigt fint på altanen.
#1 - - Ingrid och Jan:

Det ser ju stort och rejält ut och när det kommer lite växter runt så blir det jättefint. Blir nästa steg att sätta väggar runt så ni får ett par extra rum när alla er barn kommer ner?