Snart är det dags igen!!!!

Idag är det exakt en månad kvar tills vi enligt planerna ska starta resan söderut. Den 20 maj har vi bokat plats på Skandlines färja från Trelleborg till Rostock. Färden ska gå via Berlin-München-Innsbruck-Brenner-Venedig. Minoanfärjan Europa Palace ska föra oss från Venedig till Igoumenitsa. Från Venedig kl 1400 den 21 maj och enl tidtabell ska bryggan i Igoumenitsa angöras den 22 maj kl 1230. Från Igoumenitsa till byn är det 38 mil och lyckligtvis enbart motorväg.

I lördags hade vi bröllopsfest för Andreas och Emelie samt för Maria och Björn och namngivningsfest för Marias och Björns lilla Lovis. Innan avresan ska vi klara av ett par födelsedagsfiranden. Först firar vi Jan, som den 30 april fyller 71 år och den 12 maj fyller Marika 30. Därefter har vi en vecka på oss att handla och packa allt som ska följa med på resan. Som vanligt har jag sagt att i år ska vi inte ha så mycket grejer med oss. Men ni vet ju alla hur det brukar vara. Vi får se om allt får plats.

Släkten har i dagarna utökats med ytterligare en person. Elena och Ilias (Jannis) fick en son den 18 april så nu har de två pojkar. Grattis till dem.

Nu ska vi åka till tippen och lämna av min gamla stationära dator. Fäller några tårar. Den var ju så dj-a dyr när jag köpte den.