Snart dags för en semesterresa

För nästan exakt 7 månader sedan lämnade vi Grekland och nu är det snart dags att återvända dit. Enligt planerna kommer vi att vara där till slutet av september. Under de gångna 7 månaderna har det hänt väldigt mycket både här i Växjö och i övriga världen. För vår del mest positiva händelser. Vi har fått behålla hälsan och det är det viktigaste. Vår familj  har utökats med ytterligare ett barnbarn, Elias, och förhoppningsvis får vi ännu ett om någon eller några dagar. Både Celia och Daniella har fyllt två år, Celia i december och Daniella i april. Leo ska bli 4 år i augusti.
 
 

 
För Appe var det en stor överraskning när Katina och Anneta (syster och systerdotter) kom på besök över julhelgen, en önskan han haft i många, många år.
 
Efter den hemska branden på en färja mellan Grekland och  Italien i december bestämde vi oss för att köra "landvägen" till Grekland. Vi ändrade oss emellertid och kör den vanliga vägen Tyskland, Österrike, Italien och färja från Ankona till Igoumenitsa.
 
Vi lämnar alltid Grekland med blandade känslor och snart lämnar vi Sverige också med blandade känslor. Vi kommer naturligtvis att sakna barn och barnbarn men glädjande är att de kommer och hälsar på oss i Grekland.
 
Fortsättning följer ....