Nya strejker

Imorgon kommer Fia och Micke --- om flygplatsen inte stänger för strejk. I TV har det sagts att viss del av flygplatspersonalen ska strejka 29-30 juni. Hamnarna stänger återigen och hindrar därmed tusentals turister från att åka till och från öarna. Personal på statliga elbolaget DEI ska gå ut i strejk och då stängs strömmen av i stora delar av landet. Idag strejkar journalister på de statliga TV-kanalerna. Fotbollsmatcherna visas men det finns ingen kommentator. Tycker det f n inte talas om annat än strejk här och strejk där.

Den 1 juli höjs momsen från 21 till 23 %. Får väl hamstra lite varor innan dess, starka drycker och sånt som är hållbart.

För tillfället försöker vi få så mycket information som möjligt ang flygplatsstrejken. Har ringt ett par olika telefonnummer till flygplatsen men ingen har ens behagat lyfta luren. Vi håller tummarna att flyget går enl tidtabellen kl 1600 från Kastrup och att det landar kl 1955 i Thessaloniki.
#1 - - Kina:

Håller också tummarna! Vi längtar till Grekland så vi kan dö. Särskilt Max och jag. Men vi får inse att vi måste vänta till nästa år. På onsdag hämtar vi vår nya familjemedlem!

#2 - - fia:

som jag sagt innan.. bäst för grekerna att de inte strejkar imorgon. för då jävlar!

nu har vi handlat klart allt för morgondagen. Och ni behöver inte säga nåt om vår packning, för ja, vi har packat alldeles för mycket för bara en vecka :)

ses (förhoppningsvis) imorgon.

kram