Hotellet är tillfälligt stängt igen

Marika, Fabbe och Leo reste tillbaka till Sverige i fredags. Redan natten mot måndagen började Leo hosta och det blev bara värre och värre. Han har astma och hans medicin hjälpte inte utan på onsdagen tvingades vi söka upp läkare i Kilkis. Sjukhuset är mycket slitet och det finns t ex varken papper eller tvål på toaletterna. Vården däremot tycks vara väldigt bra, i alla fall på barnakuten. Det tog inte många minuter förrän Leo blev undersökt. Läkaren ville ha röntgenbilder, bl a beroende på att han är hjärtopererad, och det tog inte 10 minuter förrän undersökningen där var klar. Han fick sedan andningshjälp i mask. Han fick andas i masken 2x20 minuter, vilket är plågsamt för ett litet barn. På Växjö lasarett tar andningshjälpen ungefär en minut. Efter att sedan undersökts av en överläkare fick vi återvända hem med uppmaning att komma tillbaka följande dag för kontroll. Stackars Leo, jättejobbigt för honom att sitta stilla så länge. Det var bara 20 minuters paus mellan behandlingarna.
 
 
På väg till flygplatsen stannade vi till på Cosmos, ett mycket stort köpcentra. Naturligtvis fick Leo största glassen men efter ett par slick ville han inte äta mer.
 
 
Vi vinkade farväl till dom på flygplatsen och därmed stängdes vårt hotell för att öppnas den 23 augusti, då mina kära bröder och svägerskor ska besöka oss.